Pszichológia BA tudnivalók

2009.12.10. 12:20

         A képzés célja a klinikusi területre való felkészítés, a képzés második szakasza ennek szolgálatában áll. Képzésünk rendszere tartalmazza azokat a speciális fejlesztési lehetőségeket, amelyek mind a kutatásban, mind a gyakorlati pszichológiai tevékenységben elősegítik a szakmai személyiség kibontakozását, képességcsiszolását, pszichológiai szakértelmének lehetőségeihez képest mind teljesebb kifejlesztését

Az országos felmérések szerint a pszichológiai intézetek között első helyen áll a   Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézete. A képzés helyszíne a III. kerület (1037. Budapest), Bécsi út 324. szám alatt található Intézetünk 16 oktatóhelyiséggel tanszéki  szobákkal, általános lélektani laboratóriummal, egyre gyarapodó saját könyvtárral, kutató és demonstrációs laboratóriummal, jól felszerelt informatikai laboratóriummal, modern demonstrációs eszközökkel és kiterjedt tesztszoftver készlettel rendelkezik. A kar központjában található a kar saját könyvtára, ahol korlátlan internet hozzáférés biztosított a hallgatók számára.
 
Pszichológia szakon az Intézet a nappali munkarend mellet, levelező munkarendű felvételit is meghirdetett.
 
MA képzés:
 
4 féléves pszichológia diszciplináris mesterképzési szak: Klinikai és Egészségpszichológia szakirány

 

Pszichológia BA
Államilag finanszírozott ponthatár 2009-ben:453
Költségtérítéses ponthatár 2009-ben:450
Költségtérítés:240000 Ft/ félév
MA kimenet:Pszichológia (szakirányok: klinikai és egészségpszichológiai)
Szakirány:Viselkedéselemző
 
Érettségi követelmény:

Két tárgy kötelező (csak egy lehet idegen nyelv)

magyar vagy történelem vagy biológia  vagy matematika vagy idegen nyelv

Választható nyelvek: angol vagy francia vagy német vagy orosz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://karolisleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr971587983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malka May 2011.07.31. 19:25:54

Kedves Bloggerező!
Arra lennék kíváncsi,hogy kötelezővé van-e téve, egy nyelvvizsga megléte esetén a típus csak origos lehet, vagy elfogadnak-e másféle típusú nyelvvizsgát is...:))..(és befolyásol-e ez vlmit a többletpontok terén?)
süti beállítások módosítása